Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse personalizare brichete zippo smokers smokers parteneriat smokers zippo smokers contactPERSONALIZARE


Brichete Zippo personalizate

Ideala pentru un cadou deosebit, reprezentativa pentru persoana care o foloseste, o bricheta Zippo personalizata atrage privirile din doua motive: pentru ca este Zippo si pentru ca este unica. Iar acum, datorita Smokers, acest lucru este mult mai aproape! Alege modelul care ti se potriveste, hotaraste-te cum anume o vrei personalizata si scrie-ne pe personalizare@smokers.ro. Îti vom comunica în cel mai scurt timp (de regula nu mai mult de 24 de ore) ce implica acest lucru pentru modelul selectat de tine, atât din punctul de vedere al duratei de asteptare cât si în ceea ce priveste costurile. Bricheta aleasa de tine va fi gravata conform specificatiilor tale, asigurându-i-se astfel un model unic ce va dainui pe toata perioada garantiei – adica pe viata!

Pentru o personalizare reusita, îti recomandam brichetele de mai jos, dar poti alege, de pe pagina de Produse, orice alt model, daca crezi ca gasesti unul mai potrivit. Cu mentiunea ca pe unele gravarea s-ar putea sa fie mai putin vizibila – modele precum Street Chrome de exemplu. Iti recomandam brichete simple, fara alte efecte vizuale, pentru ca singurul element grafic sa fie cel al tau. De asemenea, brichetele cu chenar sunt ideale pentru gravarea unor intitiale sau chiar a numelui intreg.

Bricheta Zippo Venetian Bricheta Zippo 1941 Replica

Bricheta Zippo Brushed Chrome Bricheta Zippo Satin Chrome

Bricheta Zippo Street Chrome Bricheta Zippo High Polish Chrome

Bricheta Zippo Black Ice Bricheta Zippo Black Matte

Bricheta Zippo Vintage Sterling Silver (argint masiv) Bricheta Zippo Vintage Brushed Chrome

Bricheta Zippo High Polish Sterling Silver (argint masiv) Bricheta Zippo Brushed Finish Sterling Silver (argint masiv)

Bricheta Zippo Diagonal Weave Bricheta Zippo Armor Case High Polish Sterling Silver (argint masiv)

Bricheta Zippo 1941 Replica Hand Satin Sterling Silver (argint masiv) Bricheta Zippo Venetian Brass

Bricheta Zippo 1941 Replica Black Ice Bricheta Zippo Slim Black Matte with Zippo Border

Bricheta Zippo Ebony Bricheta Zippo Linen Weave

Bricheta Zippo Neon Pink


bricheta zippo personalizata

Pentru ca bricheta ta sa arate exact asa cum ti-o imaginezi, daca ai câteva notiuni de baza despre editarea foto, poti descarca schita de mai jos (click si „save picture as”) si îti poti aplica modelul tau de personalizat – imaginea si/sau textul, cu fonturile, marimea si pozitionarea pe care le doresti, dupa care sa ne-o trimiti în atasament pe adresa de e-mail indicata. Se poate procesa si în Paint, ideea e sa ne facem o imagine cât mai completa despre cum vrei sa arate Zippo-ul tau.

schita zippo
Costuri

Ca sa iti faci o idee completa despre toate implicatiile personalizarii unui Zippo, trebuie sa vorbim si despre costuri. Astfel, gravarea propriu-zisa, fie ca este laser sau mecanica (depinde de tipul de bricheta) este 20 lei pentru o fateta, cu specificatia ca se poate grava si pe lateral. Iar daca vrei sa gravam pentru tine doar text, acestea sunt toate costurile suplimentare pe care le vei suporta, indiferent ca gravam doua litere sau ca scriem “Luceafarul” (cu fonturi de 0,000078). Lasand gluma la o parte, iti poti alege orice text, oricat de mare, cu conditia sa incapa pe bricheta.

Daca vrei sa iti imprimam o imagine, aceasta trebuie prelucrata suplimentar pentru a putea fi gravata. Procesul se cheama vectorizare. Iar vectorizarea unei imagini te poate costa suplimentar intre 5 si 20 lei, functie de complexitatea imaginii si de detaliile pe care le contine. Un contur sau o sigla sunt mult mai usor de vectorizat decat un chip uman.


Nota: Daca vrei sa îti gravam bricheta si pe verso, vom fi nevoiti sa înlaturam sigiliul portocaliu. Acest lucru nu afecteaza în niciun fel garantia pe viata pe care o are orice Zippo. Toate produsele noastre sunt noi si se livreaza în cutia originala.