Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club produse smokers smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact



PRODUSE SMOKERS


Brichete și accesorii Zippo™ originale

RISC DE CONTAMINARE CU VIRUSUL ZIPPO. Intraţi pe risc propriu!

Nu, serios. :) Aici găseşti oferta actuală SMOKERS - alege ce ți se potrivește sau fă un tur prin toate categoriile, cu ajutorul tab-urilor din stânga sau al imaginilor din dreapta. Găseşte bricheta Zippo pe care o cauţi sau alege-ţi-o pe cea preferată dintre zecile de opţiuni. Cu grijă, însă! S-ar putea să îţi placă prea mult şi să revii! Nu ne asumăm răspunderea pentru recidivă, dar dacă e cazul ne vei găsi tot aici!

O brichetă Zippo nu este doar accesoriul unui fumător. Poate fi orice, depinde doar de tine. De la bijuterie (vezi brichetele de argint masiv) la armură de corp (știm cu toții legenda conform căreia un Zippo a salvat viața unui soldat american, nu?), la cadoul perfect. Cu atât mai mult dacă dobândește individualitate proprie, prin personalizare. Cu atât mai mult dacă reflectă personalitatea proprietarului. Prin personalizare. Cu atât mai mult dacă poartă un mesaj indestructibil, imprimat (cum altfel?) prin personalizare.

Evident, dacă ai întrebări, secțiunea Contact te ajută să intri în legătură cu noi. Iar câteva răspunsuri și clarificări (ce, cât, în cât timp ș.a.) poți găsi la Personalizări.


Zippo Regular
zippo regular
Zippo Silver
zippo silver
Zippo Extra
zippo extra
Zippo Slim
zippo chain
Zippo Sport Fan
zippo sportfan
Accesorii
zippo accesorii