Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO MULTI-FUNCTIONALA FLEXIBILA, CROM


Etichete:
Zippo, bricheta, brichete, flexible, outdoor


 Bricheta Zippo Multi-functionala flexibila, crom Click pe imagine pentru varianta marita
135,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Camping-Outdoor-Utility Insertie-Zippo

Noua generatie de brichete Zippo Outdoor are “in dotare” gatul flexibil, astfel incat flacara sa poata ajunge chiar si in cele mai ascunse cotloane, ca sa poti aprinde focul chiar si in cele mai improprii conditii. Bricheta include, bineinteles, tehnologia “dual flame” prezenta si la generatia anterioara de outdoor, adica o flacara duala – normala si antivant – fapt ce garanteaza ca se va stinge doar atunci cand decizi tu ca vrei sa se stinga.

Modelul cromat este alimentat cu gaz butan si se livreaza pre-incarcata. Si ca sa nu ai surpriza neplacuta de a ramane fara caldura in momentele cele mai neprielnice, rezervorul de gaz are un indicator care iti permite sa verifici permanent nivelul combustibilului.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Valerian, Severin rating
Neobisnuita pentru un Zippo, pret foarte rezonabil, cred ca model unic in Romania, servicii ireprosabile!
--------------------------------------------
Dan Or, Ploiesti rating
Foarte tare! Pe principiul = cate un Zippo pentru toata familia = :)) Nu trebuie sa fii fumator ca sa folosesti un Zippo.
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: