Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO 600 MILLION COLLECTIBLE – SERIE LIMITATA!


Etichete:
Bricheta Zippo originala 600 Million Collectible serie limitata 600 milioane


Bricheta Zippo 600 Million Collectible – Serie limitata! Click pe imagine pentru varianta marita
385,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Garantie: pe viata;
Zippo-Collectible-of-the-Year-2020-Z2-Vision-Editie-limitata- Bricheta-Zippo-Brushed-Brass-Solid-Brass

Modelul Zippo 600 Million Collectible a fost lansat cu ocazia fabricarii brichetei Zippo cu numarul 600 milioane. Acea bricheta a vazut lumina zilei pe 3 iunie 2020, dar seria limitata care marcheaza momentul a fost disponibila doar de la începutul lunii august. Au fost produse doar 20.000 exemplare – fiecare exemplar fiind numerotat individual, asa cum procedeaza Zippo mereu la seriile limitate. Sunt gravate 360 si au un marcaj unic pe partea inferioara (bottom stamp), utilizat exclusiv pentru aceasta serie. Brichetele sunt livrate în ambalaje distinctive, care le pun în valoare si in care pot fi expuse, pentru a fi admirate – desi noi va recomandam sa le folositi cu placere, pe toata durata garantiei, adica pe viata!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Ligia, Bucuresti rating
Am fost una dintre persoanele care am achizitionat bricheta la precomanda, candva in vara. A fost un cadou deosebit, iar destinatarul inca imi multumeste pentru ea, asa ca pot zice ca scopul a fost atins. :) Colaborarea cu echipa Smokers a fost, ca de obicei, o placere! Recomand atat pentru preturile bune, oferta variata, cat si pentru modul de relationare!
--------------------------------------------
Crina, Cluj rating
Intreaga experienta de cumparaturi de pe smokers.ro a decurs asa cum m-as fi asteptat adica foarte foarte ok. Oamenii sunt seriosi, manifesta grija fata de client, il ajuta cu sfaturi si cu recomandari, explica acolo unde unii nu inteleg (nu toti suntem fumatori sau experti in Zippo). Foarte multumita de site si PR! Recomand!
--------------------------------------------
Crina, Cluj rating
A - si bricheta! Bricheta este, intr-adevar, foarte-foarte-foarte frumoasa!! :)
--------------------------------------------
Adrian V, Timisoara rating
O folosesc deja de 2 luni si mi se pare la fel de fabuloasa ca in ziua in care am primit-o! All-star-ul micii mele colectii de brichete Zippo.
--------------------------------------------
Margareta D., Buzau rating
Am ochit-o si eu pentru a o darui! Ce pot sa spu, am ales bine, atat bricheta, cat si echipa Smokers.
--------------------------------------------
Firica H., Hunedoara rating
Ce faina-i!!! De colecție sau de creat impresie! ;) Apropos...echipa Smoker\'s e super
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: