Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO ARMOR CASE HIGH POLISH STERLING SILVER (ARGINT MASIV)


Etichete:
Zippo, Silver, Argint, Bricheta, Armor


Bricheta Zippo Armor Case High Polish Sterling Silver (argint masiv) Click pe imagine pentru varianta marita
1.390,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Armor-Case-Brushed-Sterling-Silver-argint-masiv- Bricheta-Zippo-1941-Replica-High-Polish-Sterling-Silver-argint-masiv-

Bricheta Zippo Armor Case High Polish Sterling Silver – deoarece este un „Armor Case”, bricheta are carcasa de 1,5 ori mai groasa decat a unei brichete obisnuite, fapt care determina modificari perceptibile inclusiv la nivelul “corzilor vocale” ale brichetei. Ce vrem sa spunem este ca acel faimos click Zippo este mult mai nuantat, mai pronuntat si mai “masculin” la modelele “Armor Case”. Acest lucru, coroborat cu sunetul distinct al argintului masiv transforma modelul intr-unul cu o “voce” unicat, personalizata – o adevarata bijuterie a familiei Zippo, in absolut toate sensurile posibile! Finisajul brichetei este lucios (polish) – pretabil inclusiv pentru gravarile de imagine.

 

Brichetele din aceasta categorie nu ar mai avea nevoie de niciun fel de introducere.  Si totusi, pentru ca nu ne place sa lasam lucrurile sub semnul indoielii, confirmam: DA, brichetele sunt confectionate din argint. Din argint masiv. Intregul corp al brichetei, pentru ca interiorul trebuie sa fie functional (insertia este standard). Fiecare model de Zippo Sterling Silver este individualizat in mod subtil si elegant, iar metalul pretios din care este confectionat transforma utilul instrument intr-o bijuterie. Brichetele se „servesc” intr-o cutie de velur negru, impreuna cu un saculet din material textil, pentru protectie.

Modelele marcate „la comanda” nu se afla in stocul nostru actual. Ele pot fi aduse intr-un interval de aproximativ 2 saptamani – durata transportului din SUA pana in Romania. Da, din fericire pentru viitorul proprietar, aceste modele nu sunt foarte comune (deci va fi unul dintre putinii posesori ai unei brichete Zippo din argint masiv). Aceleasi considerente ne impiedica pe noi sa mentinem un stoc constant al acestor produse...

 

Ce mai trebuie sa stiti despre brichetele Zippo din argint masiv – iar daca va ganditi sa faceti o achizitie atat de pretioasa, dati-va un minut in plus pentru a citi informatiile de mai jos:

- brichetele sunt marcate cu stanta „sterling” (nu 925, utilizata in Europa), imprimata pe partea de jos a brichetei, deasupra logo-ului Zippo si a anului de fabricatie. „Sterling” garanteaza un procentaj de argint de minim 92,5% (ca si 925, de altfel) si este cel mai mare procentaj de argint din care pot fi confectionate bijuteriile – restul de 7,5% sunt alte metale care ii confera rezistenta, intrucat argintul pur este prea moale.

- Zippo Manufacturing Company nu a considerat necesar sa adauge un document care sa ateste faptul ca produsul este din argint masiv (in afara de stanta „sterling”). De aceea, nici noi nu vi-l putem furniza. Dar orice ”Tomitza necredinciosul” care pune la indoiala prestigiul Zippo sau seriozitatea noastra se poate deplasa cu bricheta la cea mai apropiata bijuterie, unde i se poate confirma pe loc faptul ca bricheta este din argint masiv.

- stanta Zippo (marcajul de pe „fundul” brichetei) difera putin de aceea a brichetelor Regular, din metale comune. Nu se mai regaseste textul „BRADFORD P.A.”, ci doar „MADE IN U.S.A.”. De asemenea, luna fabricatiei (acea litera) lipseste si este marcat anul integral (de ex. 2015 – nu 15, ca pe brichetele Regular). Brichetele Zippo 1941 Replica Sterling Silver au stanta putin diferita si fata de celelalte Sterling Silver – au acel numar de patent prezent pe toate modelele 1941 Replica, au si linia „BRADFORD P.A.” (in dreapta sus, nu pe centru jos), precum si luna fabricatiei. Nu ne intrebati de ce. Aceste marcaje au fost modificate inclusiv din 2009 incoace, de cand le aducem noi in Romania si pot suferi modificari si de acum incolo.

- celebrul sigiliu portocaliu nu este aplicat direct pe bricheta, ci pe o pungulita de protectie transparenta in care este imbracata bricheta, pentru a fi ferita de zgarieturi.

- uneori, brichetele Sterling Silver pe care le primiti pot avea o usoara tenta galbuie/negricioasa – este doar reactia normala a aliajului de argint, atunci cand nu este folosit un timp mai indelungat. Nuanta ar trebui sa va confirme ca bricheta este intr-adevar din argint masiv. Se sterge repede la o utilizare frecventa a brichetei. Sau o puteti sterge folosind diversele metode de curatare a argintului disponibile pe internet (cu mare grija sa nu zgariati suprafata!). Sau o puteti duce la bijutier, pentru a fi curatata cu produse profesionale.

- pentru ca folosim imaginile oficiale ale Zippo Manufacturing Co. si din cauza diferentelor dintre monitoarele/ecranele dispozitivelor de pe care ne cititi, pot aparea mici diferente de nuanta fata de realitate. Pentru o gama mai variata de fotografii, puteti cauta in spatiul virtual (Google imagini), iar ca si cuvinte-cheie, folositi denumirea brichetei.

 

- pentru orice alta intrebare, neclaritate, problema, curiozitate, va stam la dispozitie prin toate mijloacele mentionate la sectiunea Contact.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Tomi, rating
De 5 stele! Si Zippo si Silver si Armor! Mi-am dublat valoarea! Hahaha!
--------------------------------------------
Valy, Craiova rating
E superba ce mai, sper sa no pierd!!!!
--------------------------------------------
Armand, Bucuresti rating
Pot spune ca mi-ati castigat increderea inca din timpul stabilirii detaliilor de gravare. Se vede ca stiti bine despre ce vorbiti, ca sunteti profesionisti (desi e plin peste tot de oameni \"profesionisti\" doar cu numele, in privinta voastra nu au existat dubii).
--------------------------------------------
Aura, Constanta rating
Bricheta a iesit superb, nu ma asteptam ca personalizarea sa fie atat de reusita! Va fi un cadou de Sarbatori deosebit!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: