Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO DICE


Etichete:
bricheta Zippo originala brichete personalizate originale gravate personalizare dice zaruri


Bricheta Zippo Dice Click pe imagine pentru varianta marita
115,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Jack-Daniels-Old-No-7-High-Polish-Chrome Bricheta-Zippo-Geo-Design-Armor-Case

Cele doua zaruri cumulate iti ofera numarul magic al multor culturi si popoare – 7! – numar mistic si purtator de noroc divin, un talisman ascuns intr-un accesoriu comun, intr-o ”banala” bricheta Zippo... Dar atentie, desi zarurile au fost aruncate, pare ca inca nu s-au oprit din rostogolit! Opreste-le, captureaza momentul si „captureaza” aceasta bricheta Zippo deosebita, pana nu e prea tarziu! Gravura fina, detaliata, realizata la doua nivele de adancime, ii confera brichetei o distinctie aparte si permite jocul acesta de culori, intre cromul satinat si alama galbena care sta la baza fiecarui Zippo.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Nu exista nici o opinie a cumparatorilor referitoare la acest produs!


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: