Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO FLAME


Etichete:
bricheta, zippo, regular, original, flame


Bricheta Zippo Flame Click pe imagine pentru varianta marita
135,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-1941-Replica

Bricheta Zippo "Zippo Flame", gravata in adancime cu logo-ul Zippo Manufacturing Company, este confectionata din High Polish Chrome. Flacara stilizata a reprezentat logo-ul Zippo inca de la infiintare, modelul de fata fiind peren datorita popularitatii. Pentru un contrast mai bun, suprafata flacarii, imprimata in corpul brichetei, este mata, spre deosebire de bricheta in sine.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Nu exista nici o opinie a cumparatorilor referitoare la acest produs!


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: