Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO ICED SKULLS


Etichete:
bricheta Zippo iced skulls brichete zippo originale gray dusk SUA garantie pe viata


Bricheta Zippo Iced Skulls Click pe imagine pentru varianta marita
150,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Garantie: pe viata;




Bricheta-Zippo-Right-to-Keep-and-Bear-Arms- Bricheta-Zippo-Venetian-Black-Ice-Luxury-Design

Finisajul translucid al modelului Zippo Gray Dusk capata, in acest model, o infatisare mai neconventionala, prin aplicarea designului cu cranii undeva intre metalul brichetei, care se poate intrezari prin lacul intunecat cu care e imbracata bricheta, si suprafata acesteia, care ramane la fel de neteda, pastrand luciul modelului de baza. Imaginile, aplicate fata-verso, par prinse intre doua lumi – cea rece, metalica, de dedesubt, si cea neteda de la suprafata... Si, din pacate, imaginea este prea putin reprezentativa pentru aspectul vizual si tactil al acestei brichete!

De notat si faptul ca modelul este deja discontinued, adica stocul pe care il avem acum este ultimul pe care il vom avea vreodata, pentru ca frumusetea asta de bricheta nu se mai fabrica in prezent.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.



Sandu X, Sibiu rating
Excelent designul, cu imaginile ingropate sub stratul de lac. Imaginea de prezentare nu poate reda in totalitate cum arata de fapt acest model! E mult mai reusit decat se vede!
--------------------------------------------
Maia, Bucuresti rating
Un mare WOW!
--------------------------------------------
Dragos N., Piatra Neamt rating
Superba! Recomand!
--------------------------------------------
Dragos, Bucuresti rating
Mi-a placut foarte mult sa colaborez cu PR-ul Smokers, de la alegerea brichetei la transport la gravura - atentie deosebita pentru orice aspect, multe explicatii si clarificari, astfel incat eram lamurita in privinta tuturor aspectelor cand am dat confirmarea pentru comanda. Multumesc!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: