Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO IMPRESSIONS - LUXURY DESIGN


Etichete:
bricheta Zippo personalizate originale gravate personalizare luxury


Bricheta Zippo Impressions - Luxury Design Click pe imagine pentru varianta marita
190,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Cross-Lines-Luxury-Design Bricheta-Zippo-Mercury-Glass-Matte

Aceasta bricheta Zippo stie sa faca impresie! Gravura laser realizata în substratul lucios – Black Ice –are o aparenta aproape hipnotica si doar dezbaterea pe tema ”ce ar putea sa reprezinte simbolurile inscriptionate?” ar putea dura mai mult decât ne permitem noi sa alocam ca spatiu în acest loc. Asadar, placerea este doar a voastra! Iar în final, rugamintea este să ne transmiteti si noua... impresiile! :)


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Christian, Bucuresti rating
Fabuloasa! Multumesc, apreciez PR-ul vostru la maxim!
--------------------------------------------
Daniel Belciu, Bucuresti rating
Chiar am reusit sa fac impresie cu aceasta bricheta Zippo! :-D Arata fenomental, multumesc pentru ghidaj si ajutor, cu siguranta revin si pentru alte cadouri la voi!
--------------------------------------------
Maiana, Constanta rating
Bricheta a fost un cadou exceptional, iar reactia titularului a spus tot! :) Doar cuvinte de lauda pentru Smokers.ro! Cu siguranta revin si pentru alte cadouri minunate aici!
--------------------------------------------
Sian, Cluj Napoca rating
Servicii excelente, toata experienta Smokers.ro a fost impecabila, nu am nimic de reprosat! Iar brichetele sunt Zippo, deci nimic de adaugat aici!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: