Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO MERCURY GLASS MATTE


Etichete:
bricheta Zippo originala gravate personalizare


Bricheta Zippo Mercury Glass Matte Click pe imagine pentru varianta marita
135,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Venetian-Black-Ice-Luxury-Design Zippo-Collectible-of-the-Year-2020-Z2-Vision-Editie-limitata-

Direct din Zippo Master Catalog 2020 - ce contine absolut toate modelele disponibile pentru anul in curs - pe pagina noastra! Zippo Mercury Glass Matte este o bricheta cu adevarat unica, aparte, avand o textura ce nu seamana cu nimic din ce-a scos Zippo Manufacturing Co. pana acum! Nu stim cat de sugestiva este imaginea, dar textura are adancime, este realizata in relief – probabil de aici vine si partea de „Glass” din denumire. Inca nu ne-am dat seama de unde vine „Mercury”, iar daca aveti idei, va rugam sa ni le impartasiti, ca sa putem finaliza aceasta descriere asa cum se cuvine! :)


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Clau, Bucuresti rating
Surprinzatoare!
--------------------------------------------
diana, Ploiesti rating
Foarte frumoasa bricheta, a fost un cadou reusit! Multumesc echipei Smokers, comanda a decurs impecabil, livrarea a fost foarte rapida. Revin cu placere si pentru urmatorul cadou!
--------------------------------------------
Mariana Diaconu, Arad rating
Bricheta aceasta are o textura foarte placuta la atingere. mi-a placut din ziua in care am primit-o si aproape am regretat ca nu o luasem pentru mine ci drept cadou :))
--------------------------------------------
Mircea, rating
Bricheta are o textura extrem de misto! Foarte incantat de ea. Recomand Smokers.ro pentru o experienta de shopping mai mult decat satisfacatoare.
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: