Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO MINI FLEX NECK CANDLE LIGHTER


Etichete:
bricheta Zippo originala brichete flex neck flexibila candle lighter lumanari


Bricheta Zippo Mini Flex Neck Candle Lighter Click pe imagine pentru varianta marita
99,00
119,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Garantie: pe viata;
Caseta-pentru-8-brichete-Zippo Scrumiera-Zippo-neagra

Noua generatie de brichete Candle Lighter are “in dotare” gatul flexibil, astfel incat flacara sa poata ajunge oriunde. Bricheta include, bineinteles, tehnologia “dual flame”, adica o flacara dubla – normala si antivant – fapt ce garanteaza ca se va stinge doar atunci cand decizi tu ca vrei sa se stinga. Fie ca o folosesti pentru aprinderea lumanarilor parfumate (ai sa uiti rapid cat de greu era inainte sa ajungi cu flacara in interiorul recipientului!), fie ca decizi sa o folosesti outdoor, pentru aprinderea focului de gratar, ca ti-e utila in bucatarie sau o pastrezi ca ornament de birou cu utilitate practica, Mini Flex Neck-ul te va sluji credincios, ca orice alt Zippo. Cat despre partea cu „mini”, bricheta are aproximativ 15 cm (doar corpul) sau cam 26 cm cu tot cu gatul flexibil.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Dana D., Bucuresti rating
Singurul regret e ca nu am luat-o la pretul redus de acum ci la pret intreg. O am de cateva luni, functioneaza impecabil
--------------------------------------------
Pop S., Sibiu rating
Bricheta e foarte utila si are o multime de aplicatii. Comanda a decurs fara cusur de la inceput pana la sfarsit. Nu auzisem de Smokers, dar cu siguranta o sa revin. Recomand!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: