Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO NEON PINK


Etichete:
bricheta, ice, brichete, zippo, regular, original, neon, pink, personalizare


Bricheta Zippo Neon Pink Click pe imagine pentru varianta marita
110,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Ace-Filigree Bricheta-Zippo-Stolen

 

Bricheta asta, zau asa, nu putea fi mai tipatoare, mai stridenta, mai... spune-i cum vrei, dar parca ar avea baterii si cel putin cateva leduri aprinse inauntru, daca nu un tubushor de neon ceva mai mic! :) Stai linistit, n-are. Doar compozitia clasica – fitil, bumbac si fetru. Dar oricum i-ai spune, oricum ai privi-o si oricum ai lua-o, un lucru e cert – Pink Neonul nu poate trece neobservat! Nu poate. All eyes on that Zippo Lighter!

 


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Daiana Scurtu, Bucuresti rating
O bricheta Perfecta!
--------------------------------------------
Aurelian Caramin, Bucuresti rating
Fooarte tare bricheta, corespunde exact descrierii, ea tipa catre tine si exact asta este ceea ce mi-am dorit sa faca! Nu pentru mine,e cadou bineinteles! :)
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: