Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO SLIM LINES DESIGN


Etichete:
bricheta Zippo originala brichete personalizate originale gravate personalizare armor case


Bricheta Zippo Slim Lines Design Click pe imagine pentru varianta marita
175,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Slim-Pink-Matte Bricheta-Zippo-Slim-Red-Matte

Unul dintre cele mai noi modele de Zippo Slim, emis in cursul anului 2018, bricheta Zippo Slim Lines Design iti propune o gravura laser delicata si texturata, pe o suprafata High Polish Brass. Liniile fine care taie bricheta in diagonala inmoaie parca duritatea metalului si o transforma intr-un accesoriu elegant si pretios. Utilitatea paleste in fata esteticului si doar garantia pe viata iti mai reaminteste ca este pe atat de frumoasa pe cat este de rezistenta!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Sorana, Bucuresti rating
O bricheta frumoasa cat o bijuterie, pe care mi-am facut-o cadou de pe Smokers.ro. :) Vorba aceea - niciun cadou nu se compara cu cel pe care ti-l faci singur! Hihi! :))) In alta ordine de iei, comanda a decurs perfect si nu am intampinat nicio problema, desi recunosc ca am avut putine emotii, pentru ca nu auzisem de Smokers pana acum (desi se pare ca exista de 10 ani!!!)... Concluzia: foarte multa seriozitate, prduse originale, grija fata de client. O sa revin cu siguranta si pentru alte cadouri
--------------------------------------------
Marian, Targu Mures rating
Foarte reusita! Brichetta a a fost un cadou extrem de apreciat!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: