Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO SLIM RED MATTE


Etichete:
Zippo brichete personalizate originale gravate slim dame red matte


Bricheta Zippo Slim Red Matte Click pe imagine pentru varianta marita
125,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Slim-Lines-Design-

Culoarea focului, a sangelui, a vietii, rosul pur – excentric si pasional – se regaseste acum si pe varianta Slim a modelului Red Matte. Dedicata cu precadere damelor, varianta Slim striga cu aceeasi voce inconfundabila: ”pretuiesc clipa, sunt excentrica si ies in evidenta pentru ca asa vreau eu, vreau sa simt, sa ating, sa traiesc!”. Iar prin personalizare, intregul univers al vietii, al trairii intense, pe care il exprima bricheta, devine unic!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Adriana David, Bucuresti rating
Superb acest model de bricheta Zippo, pe care l-am gasit doar pe Smokers.ro!
--------------------------------------------
Andreea, Bucuresti rating
Din pacate, poza nu reflecta nici pe jumatate cat e de frumoasa bricheta! Ar trebui sa faceti o fotografie mai buna, pentru ca cine nu stie modelul nu va fi atras de imaginea actuala... pe cand bricheta e cu totul altceva, in cel mai bun sens!
--------------------------------------------
Moraru E, Cluj Napoca rating
Sunt extrem de multumita de intregul parcurs al comenzii iar rezultatul gravurii este mult peste asteptari! Daca vreti sa oferiti cadoul perfect intr-un mod placut, Smokers.ro este locul ideal!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: