Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO SWAROVSKI CROSS


Etichete:
bricheta zippo originala swarovski piatra lighter gravare


Bricheta Zippo Swarovski Cross Click pe imagine pentru varianta marita
150,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Ace-Filigree Bricheta-Zippo-Lucky-Clover

O gravare executata cu o asemenea maiestrie, in doua tonuri (tehnic, laserul care topeste metalul actioneaza cu doua puteri diferite, dar acestea sunt detalii), nu putea fi acompaniata decat de o piatra pretioasa de renume – Swarovski – pentru a forma un intreg care se auto-defineste drept arta pretioasa cu utilitate practica! :) Well, we’ve said it!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Catalina Mosneanu, bucuresti rating
desi nu sunt o fumatoare, mi-ar placea sa am si eu o astfel de "bijuterie" a mea ;-). Este intr-adevar superba, Va multumesc inca odata
--------------------------------------------
Padre, Cluj-Napoca rating
E grozava, mersi mult de tot pentru raspunsuri si promptitudinea livrarii in perioada asta care stiu ca e extreme de aglomerata!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: