Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO TC ROSE


Etichete:
bricheta, zippo, brichete, rose. tatuaj, unicat


Bricheta Zippo TC Rose Click pe imagine pentru varianta marita
180,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Vintage-Brushed-Brass Bricheta-Zippo-Zip-Black-Guard

Cu un design conceput intr-un atelier de tatuaje din Santa Barbara, California, bricheta Zippo “TC Rose” face parte din colectia “The Traditions”, gasindu-si locul firesc in randul modelelor aduse de Smokers special pentru tine! Fiecare exemplar poarta semnatura lui PJ Ferrante, a.k.a. Poop Jr., proprietarul salonului “Energy Tatoo”, unde a luat nastere editia “Rock of Ages”.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Nu exista nici o opinie a cumparatorilor referitoare la acest produs!


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: