Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO VENETIAN BLACK ICE - LUXURY DESIGN


Etichete:
bricheta Zippo originala brichete personalizate originale gravate luxury


Bricheta Zippo Venetian Black Ice - Luxury Design Click pe imagine pentru varianta marita
210,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Iced-Skulls Bricheta-Zippo-Mercury-Glass-Matte

Lansat extrem de recent, in exclusivistul catalog Zippo Luxury Design, modelul preia un tipar de succes – modelul Zippo Venetian (care, intamplator sau nu, a implinit, in 2019, 45 de ani de existenta) pe o suprafata consacrata deja – Black Ice – probabil cea mai recunoscuta si mai sonora textura a Zippo. Impreuna nu aveau cum sa formeze decat un model ”woow”, versatil si adaptabil, la fel de capabil sa iasa in evidenta de sine statator, cat si intr-o colectie Zippo.
Gravura in 2 tonuri, care despica oglinda metalica fumurie, nu face altceva decat sa puna si mai mult in valoare compozitia extrem de reusita – Venetian Black Ice. Stoc limitat!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Ioana, Constanta rating
Am cumparat.o de pe Smokers.ro si azi i.am dat.o prietenului meu. A fost super incantat. Bricheta e foarte reusita, iar gravra la fel. Recomand
--------------------------------------------
Norm, rating
Arata foarte bine langa Venetian Crome si Venetian Brass. Nu am gasit modelul acesta altundeva decat aici. Cu siguranta o sa revin
--------------------------------------------
Marilen, Bucuresti rating
Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Mi s.a explicat tot ce am dorit sa stiu cu rabdare, detalii si exemple. Mai rar oameni ca voi. Rezultate impecabile, mi.ati depasit asteptarile. Va multumesc!
--------------------------------------------
Doina, Slobozia rating
Faina! Arata foarte bine si o folosesc cu drag,in fiecare zi!
--------------------------------------------
Petri, Bucuresti rating
Da, bricheta asta chiar merita banii
--------------------------------------------
lulu, rating
Intreaga experienta de cumparaturi de pe Smokers.ro a fost o placuta surpriza. Nu te astepti la atata seriozitate de la un magazin on-line care nu spune nimic (cel putin mie) si despre care aveam habar inainte!
--------------------------------------------
Stanca, Bucuresti rating
Bricheta e originala iar gravura arata demential pe modelul venetian. De la discutiile initiale la preview si la primire totul a decurs extrem de bine. Am ramas si cu o experienta de shopping la care nu te astepti in Romania, pe langa o bricheta Zippo la care o sa tin pe viata
--------------------------------------------
Rodica B, Lupeni rating
Initial am cumparat-o pt o prietena, dar dupa ce am vazut-o, am pastrat-o! :) Trageti voi concluzia!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: