Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

BRICHETA ZIPPO WALK OF FAME


Etichete:
brichete Zippo originale walk of fame aurii SUA Bradford


Bricheta Zippo Walk of Fame Click pe imagine pentru varianta marita
95,00
120,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-White-Wolf Bricheta-Zippo-Right-to-Keep-and-Bear-Arms-

Un design armonios, bricheta Zippo Walk of Fame imbina perfect negrul cu auriul mat (Honey Gold Matte se cheama textura de baza), pentru a crea un model care atrage privirile fara a fi un kitsch, o stralucire temperata, o frumusete modesta, care nu doreste sa se afirme, care exista pur si simplu! Dar cand esti un Zippo nu ai cum sa nu te remarci, iar daca ar fi fost o persoana, aceasta Zippo ar fi avut cu siguranta o stea a ei pe bulevardul Walk of Fame de la Hollywood!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Briciu, Oradea rating
Walk of Fame Zippo e foarte faina si merge impecabil - o folosesc zilnic si nu dezamageste niciodata
--------------------------------------------
Simonica, rating
Nu stiu ce ar trebui sa scriu aici: impresii despre bricheta sau impresii despre modul de relationare cu cei de la Smokers, dar indiferent care e varianta corecta, raspunsul meu e acelasi: extraordinare si una si cealalta! Multumesc echipei si cu siguranta revin pentru inca o bricheta in colectie!
--------------------------------------------
Stefan Dinu, Bucuresti rating
Numarul 13 in colectia mea de Zippo, o bricheta cu totul si cu totul deosebita, pe care n-am mai gasit-o nicaieri in Romania!
--------------------------------------------
Mircea M., Constanta rating
Perfecta!
--------------------------------------------
vali, Bucuresti rating
Bricheta e originala, are garantie pe viata, comanda a decurs impecabil, shopul e serios, nu ca alte no nameuri de pe care am mai cumparat. Respect!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: