Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

CAP ARZATOR PENTRU ZIPPO HAND WARMER


Etichete:


Cap arzator pentru Zippo Hand Warmer Click pe imagine pentru varianta marita
45,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Set-8-rezerve-pentru-Zippo-Fire-Starter-Kit Flacara-Zippo-The-name-in-the-Flame-

Deoarece capul cu platina al Hand Warmer-ului se consuma in timp, desi foloseste tehnologia arderii fara flacara, Zippo lanseaza consumabilul de fatza – arzatorul de rezerva. In acest fel, poti fi convins ca n-ai sa ramai cu mainile reci, fie iarna cat de apriga si gerul cat de napraznic! Ce mai ai de facut? Intra pe pagina “Zippo Extra” si alege-ti Hand-Warmer-ul potrivit!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.alex, bucuresti rating
filamentul asta este foarte bun,dar pretul la care se comercializeaza in general nu justifica eficienta.este jumatate din pretul incalzitorului.
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: