Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

KIT SUPRAVIETUIRE ZIPPO FIRE STARTER ORANGE


Etichete:
brichete, zippo, fire, starter, bricheta,


Kit supravietuire Zippo Fire Starter Orange Click pe imagine pentru mai multe poze 130,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Camping-Outdoor-Utility Insertie-Zippo

Produsul se adreseaza in special persoanelor cu gust pentru aventura, care petrec mult timp in natura. Dimensiunile reduse, impermeabilitatea capacului, asigurata de o garnitura etansa, si certitudinea aprinderii “chibritelor” cerate in orice conditii il recomanda, insa, ca pe un “must-have” la aprinderea oricarui foc, fie el de tabara, de gratar sau de veghe.

Kitul este alcatuit dintr-o carcasa metalica, de o culoare usor identificabila – oranj aprins (pentru a fi gasit cu usurinta in cazul ratacirii prin iarba) cu un sistem de aprindere infailibil marca Zippo, precum si 4 “chibrite” din vata cerata, fiecare avand o durata de ardere de aproximativ 5-10 minute. Capacul este etanseizat, astfel incat “chibritele” vor ramane uscate orice s-ar intampla.

Pentru a folosi kitul, scoateti un “chibrit”, rasfirati capatul de vata care nu este imbracat in ceara (pentru o aprindere mai usoara), apoi apropiati-l de rotita care, spre deosebire de brichetele Zippo, este pozitionata perpendicular, pentru o manipulare facila. La prima scaparare, vata se va aprinde in orice conditii meteo, iar in jurul “chibritului” puteti construi un foc in toata regula cat ati zice “Zippo”!

 

Pentru reincarcare, achizitionati si setul cu 8 “chibrite” de rezerva dedicate acestui kit.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Catalin, Bran rating
Un produs EXCELENT pentru un impatimit al iesirilor in natura! De abia astept sa il pun la treaba! L-am testat deja in conditii de umezeala, adica scufundat in chiuveta, si se aprinde fara nicio problema!
--------------------------------------------
Rocky, Piatra Neamt rating
Este chiar asa cum te astepti sa fie. Deja ma consider client fidel Smokers (sper ca si ei sa ma considere la fel) si nu sunt niciodata dezamagit de produse sau servicii.
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: