Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

SET 8 REZERVE PENTRU ZIPPO FIRE STARTER KIT


Etichete:
brichete, zippo, fire, starter, bricheta, rezerve


Set 8 rezerve pentru Zippo Fire Starter Kit Click pe imagine pentru varianta marita
25,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Display-magnetizat-pentru-brichete-Zippo-Regular Cap-arzator-pentru-Zippo-Hand-Warmer

 In completarea kitului de supravietuire (Zippo Fire Starter Kit) prezentat la categoria “Zippo Extra”, va oferim aceste chibrite cerate de rezerva, pentru a nu ramane “in pana” exact cand aveti nevoie mai mare de un foc fierbinte! Fiecare din cele 8 “chibrite” din vata cerata are o durata de ardere de aproximativ 5-10 minute.

Pentru aprindere, scoateti un “chibrit”, rasfirati capatul de vata care nu este imbracat in ceara (pentru o aprindere mai usoara), apoi apropiati-l de rotita Fire Starter-ului Zippo, care, spre deosebire de brichetele Zippo, este pozitionata perpendicular, pentru o manipulare facila. La prima scaparare, vata se va aprinde in orice conditii meteo, iar in jurul “chibritului” puteti construi un foc in toata regula cat ati zice “Zippo”!

“Chibritele” sunt facute special pentru Zipp Fire Starter, deci se vor potrivi perfect in lacasul lor original, fiind identice cu cele 4 initiale din interiorul kitului! 

Comanda minima pe Smokers.ro este de 40 lei, deci poate mai adaugi ceva in cos...  :)


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Maian, Cluj rating
Utile pentru cine are si foloseste un fire-starter kit!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: