Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

SET BRICHETA SI PLOSCA METALICA ZIPPO


Etichete:
set original Zippo plosca metalica bricheta sua personalizare


Set Bricheta si plosca metalica Zippo Click pe imagine pentru varianta marita
180,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Mini-Flex-Neck-Candle-Lighter

Un set care noua ne-a placut foarte mult – deja faimoasa plosca Zippo (pentru ca toata lumea ne intreaba de ea), la pachet cu o bricheta Zippo originala, ambele intr-un ambalaj comun care se preteaza inclusiv sa fie oferit drept cadou excelent! Asta daca te lasa sufletul sa nu le pastrezi pentru tine... :)

Plosca metalica are o capacitate de 3 uncii (3 oz.), care in unitatile de masura ale batranei Europe inseamna exact 88.7205890625 ml. Plus/minus... :) Nu, serios! Capacul e prins de corp printr-o lamela cu balama, astfel incat nu se poate pierde, iar etanseitatea e asigurata de o garnitura de cauciuc montata pe interiorul capacului, astfel incat poti fi sigur ca nu vei pierde niciun strop din combustibilul din interior... combustibilul pentru tine, evident!  :) Iar daca in bricheta Zippo „Right to Keep and Bear Arms” iti recomandam sa torni doar benzina originala Zippo, in plosca Zippo ai dreptul sa pui ce consideri tu de cuviinta ca te motiveaza si te tine mai bine in tonus! :)


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Claudiu R., Bucuresti rating
Super multumit de achizitie, totul a decurs ca la carte
--------------------------------------------
Cata, rating
Plosca Zippo e foarte tare, iar bricheta e clar deja, Zippo e Zippo. Per total, setul e mai mult decat ok!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: