Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

TOC ZIPPO NEGRU - BUCLA PIELE


Etichete:
toc zippo negru piele etui original


Toc Zippo negru - bucla piele Click pe imagine pentru varianta marita
50,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la comanda
Flacara-Zippo-The-name-in-the-Flame- Rezerva-bumbac-si-fetru-pentru-insertii-Zippo

Tocul negru, din piele, construit exact pe dimensiunile unei brichete, se vrea a fi caminul temporar sau permanent al modelului tau, pentru a nu-ti ingreuna buzunarele si pentru a sti in permanenta exact unde sa o cauti. Bucla de piele de pe spatele tocului permite anexarea cu usurinta la o curea, prin intermediul unei capse care, odata inchisa, nu permite desprinderea involuntara, indiferent de miscarile sau pozitiile corpului.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Nu exista nici o opinie a cumparatorilor referitoare la acest produs!


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: