Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

TOC ZIPPO PARACORD


Etichete:
toc Zippo paracord nylon original SUA


Toc Zippo Paracord Click pe imagine pentru varianta marita
53,00
69,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Set-6-pietre-Zippo

Toc pentru brichete Zippo Regular, realizat din nylon tesut (material paracord), care la nevoie poate fi desfacut si utilizat in situatii de urgenta. Firul are aproape 8 metri lungime, grosimea de 5 mm si o rezistenta la rupere de peste 200 kg! In speranta ca nu va trebui să il desfasori niciodata din necesitate, Zippo a prevazut tocul atat cu prinderi pentru curea, cat si cu o bucla de care poate fi agatat de rucsac! Iar butonul central de inchidere este fail-proof, adica poti fi sigur ca nu se va desface accidental. Pentru ca atat tu, cat si bricheta ta Zippo sa va puteti bucura in siguranta de orice drumetie sau iesire in aer liber!

Bineinteles, bricheta din imagine nu este inclusa! :) Dar iti sugeram sa intri pe pagina Zippo Regular, pentru ca vei gasi o multime de modele pe care sa le asortezi cu tocul Zippo!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Nu exista nici o opinie a cumparatorilor referitoare la acest produs!


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: