Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

TOC ZIPPO


Etichete:
zippo, toc, piele, original


Toc Zippo Click pe imagine pentru varianta marita
60,00  lei cu TVA

Disponibilitate: la limita stocului
Set-6-pietre-Zippo-ambalaj-individual-carton

Tocul negru, din piele, construit exact pe dimensiunile unei brichete, se vrea a fi caminul temporar sau permanent al modelului tau, pentru a nu-ti ingreuna buzunarele si pentru a sti in permanenta exact unde sa o cauti. Clip-ul metalic de pe spatele tocului permite anexarea cu usurinta la o curea, insa este construit tocmai pentru a impiedica desprinderea involuntara, indiferent de miscarile sau pozitiile corpului.


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Angelescu, Cernavoda rating
E destul de practica si utila o husa dar dupa putina uzura clipsul metalic aluneca usor din locasul lui din husa.Eu l-am prins cu un surub cu piulita chiar la capatul clips-ului sub cusatura de jos.
--------------------------------------------
Sorin, Baia Mare rating
Am unul maro pe care il folosesc de vreo 2 ani, iar acum mi-am luat si unul negru de la Smokers. Da, clipsul metalic aluneca si are un mic joc, dar nu iese NICIODATA din lacas, deci nu ai cum sa il pierzi. Nu cred ca era cazul de surub si piulita. Cred ca jocul e normal (clipsul de metal nu e lipit de piele) si pe mine nu ma deranjeaza deloc. Plus ca il folosesc zilnic si nu s-a intamplat niciodata nimic.
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: