Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

ZIPPO COLLECTIBLE OF THE YEAR 2020 - Z2 VISION - EDITIE LIMITATA!


Etichete:
bricheta Zippo editie limitata limited collectible 2020 z2 vision original


Zippo Collectible of the Year 2020 - Z2 Vision - Editie limitata! Click pe imagine pentru varianta marita
630,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Mercury-Glass-Matte Bricheta-Zippo-600-Million-Collectible-–-Serie-limitata-

Dragi prieteni, asa cum v-am obisnuit de multi ani deja, va oferim si anul acesta bricheta Zippo Collectible of the Year, must-have-ul oricarui colectionar serios de brichete Zippo. Aceste modele sunt emise în serie limitata chiar de Zippo Manufacturing Co. (pentru ca exista foarte multe „serii limitate” de 100, 500 sau 1.000 de bucati, realizate, ca finisaj exterior, de cluburile Zippo din întreaga lume, care nu au, din pacate, aceeasi valoare - tocmai pentru ca sunt realizate local si nu de firma-mama).

 

Modelul ales pentru a fi collectible-ul anului 2020 se numeste „Z2 Vision” si este inspirat de noul logo Zippo, prima modificare majora – dupa cum spun chiar ei – de la designul flacarii Zippo, lansata în anii ’80.
 
Bricheta este realizata pe un Black Ice Armor Case prin procedeul 360 Multi-Cut - gravura continua pe 4 laturi ale brichetei - si a fost produsa în 20.020 de exemplare. Fiecare exemplar este numerotat cu seria unica si se livreaza în cutia speciala din imagine. Iar lansarea pe Smokers.ro o facem fix în 4 Iulie, ziua Statelor Unite ale Americii – nu ca am avea neaparat vreo afinitate speciala pentru aceasta tara, dar gazduieste singura fabrica Zippo din lume, iar acest lucru pentru noi, colectionarii sau împatimitii, nu e de ici-de colo! :)


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.admin, rating
Livrari incepand cu ziua de luni, 6 iulie.
--------------------------------------------
admin, rating
Livrari incepand cu ziua de luni, 6 iulie.
--------------------------------------------
Cri, Bucuresti rating
Revin tarziu cu review-ul, desi am fost unul din cei care a primit bricheta la pre-comanda. Nimic de reprosat, bricheta e originala, are stickerul 3D Zippo, garantie pe viata, cutia ca in imagine - pe scurt, o experienta de shopping reusita pe toate planurile! Comunicarea cu echipa Smokers.ro a mers brici, deci multumesc si ne auzim la urmatoarea editie limitata, pentru ca doar asa ceva colectionez.
--------------------------------------------
Doru, Bucuresti rating
Un model extrem de reusit! Am inceput acum cativa ani sa strang brichete Zippo serie limitata si le gasesc aproape exclusiv pe Smokers.ro - aici gasesti mereu tot ce apare nou in materie de Limited Edition. Recomand cu caldura
--------------------------------------------
Vali, Timisoara rating
Subscriu la parerile celorlalti! O bricheta extrem de reusita! Nice touch!
--------------------------------------------
Maria R., Iasi rating
NU ma pricep la brichete dar asta pare interesanta!
--------------------------------------------
Z., rating
O achizitie superba! Cel mai bun pret de pe net!
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: