Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa club smokers smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contactCLUB SMOKERS


Fă parte din comunitatea Smokers!

logo club smokers Clubul Smokers este un club adresat colecţionarilor, împătimiţilor, deţinătorilor şi potenţialilor proprietari ai uneia sau mai multor brichete Zippo. Oferim spaţiul comun care lipseşte, în prezent, din România, în care se reunesc toţi aceia care recunosc şi respectă unicitatea, valoarea intrinsecă şi caracterul unei brichete Zippo. Aici îţi poţi etala colecţia, poţi afla ultimele noutăţi, poţi să te mândreşti cu trick-urile pe care le ştii face cu bricheta ta, ne poţi arăta pozele tale, poţi oferi la schimb una dintre brichetele tale Zippo altor membri şi aşa mai departe.

Ne adresăm tuturor, fumătorilor şi nefumătorilor. Nu încurajăm această activitate, dar nu ne permitem să o blamăm. Ştim cu toţii că fumatul dăunează grav sănătăţii afectând, totodată, bugetul personal. Iar fumătorii ştiu exact la ce să se aştepte, şi acceptă consecinţele în întregime. Dar viaţa e prea scurtă ca să nu faci ce-ţi place, când îţi place. Oricum, nu vei putea niciodată să faci tot timpul ce vrei şi când vrei. Aşa că... măcar atunci când e posibil, ne satisfacem propriile plăceri indiferent dacă acestea atentează la integritatea noastră fizică sau nu. Ai o altă scuză mai bună pentru faptul că nu te-ai lăsat încă de fumat? Perfect! Avem o temă de discuţie, în club, special pentru asta. A, eşti nefumător? Arată-ne şi nouă motivele pentru care ar trebui să procedăm la fel. Avem o temă şi pentru asta. E suficient să devii membru ca să ne poţi împărtăşi, nouă şi celorlalţi, părerile şi convingerile tale.

club smokers fum Haide, te aşteptăm în Clubul Smokers. Aşa cum eşti în întregime, cu vicii şi pasiuni. Unic şi inconfundabil, la fel ca bricheta Zippo pe care urmează să o primeşti. Recunoaşte, deja te gândeşti cum ar arăta bricheta respectivă, şi cum i-ar sta la tine în buzunar, expusă pe un raft, pe masa din localul tău preferat sau pe biroul de la serviciu. Ţi-o imaginezi... O doreşti... Trezeşte-te la realitate, Clubul Smokers e mult mai mult decât atât – posesia unei brichete, fie ea şi unicat! Clubul Smokers este despre personalitatea ta şi modul în care o poţi susţine în faţa celorlalţi. Şi niciun obiect din lume nu poate înlocui sau prevala asupra unicatului pe care îl reprezinţi, ca şi persoană. Doar îl poate susţine.


ZIPPO CLUB SMOKERS ROMANIA