Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse personalizare brichete zippo smokers smokers parteneriat smokers zippo smokers contactPERSONALIZARE


Brichete Zippo personalizate

Ideală pentru un cadou deosebit, reprezentativă pentru persoana care o foloseşte, o brichetă Zippo personalizată atrage privirile din două motive: pentru că este Zippo şi pentru că este unică. Alege modelul care ţi se potriveşte, hotărăşte-te cum anume o vrei personalizată şi scrie-ne pe personalizare@smokers.ro. Îţi vom comunica în cel mai scurt timp ce implică acest lucru pentru modelul selectat de tine, îţi vom efectua un preview şi îţi vom transmite costurile şi toate celelalte detalii necesare pentru ca tu să poţi lua o decizie în cunoştinţă de cauză. Bricheta aleasă de tine va fi gravată conform specificaţiilor tale, asigurându-i-se astfel un model unic ce va dăinui pe toată perioada garanţiei – adică pe viaţă!

Pentru o personalizare reuşită, îți recomandăm brichetele de mai jos, dar poți alege de pe pagina de Produse orice alt model pe care îl consideri mai potrivit. Stai liniștit(ă), în cazul în care există contra-indicații la gravură ți le vom aduce la cunoștință. Interesul este comun, și anume realizarea unei brichete Zippo deosebite, cu care tu să te poți mândri și care pe noi să ne reprezinte din punctul de vedere al execuţiei tehnice!

Bricheta Zippo Venetian Bricheta Zippo Green Matte

Bricheta Zippo 1941 Replica Brushed Chrome Bricheta Zippo Brushed Chrome

Bricheta Zippo Satin Chrome Bricheta Zippo Street Chrome

Bricheta Zippo High Polish Chrome Bricheta Zippo Black Ice

Bricheta Zippo Black Matte Bricheta Zippo Vintage Sterling Silver (argint masiv)

Bricheta Zippo High Polish Sterling Silver (argint masiv) Bricheta Zippo Brushed Finish Sterling Silver (argint masiv)

Bricheta Zippo Diagonal Weave Bricheta Zippo Armor Case High Polish Sterling Silver (argint masiv)

Bricheta Zippo 1941 Replica Hand Satin Sterling Silver (argint masiv) Bricheta Zippo Venetian Brass

Bricheta Zippo Antique Silver Bricheta Zippo 1941 Replica Brushed Brass

Bricheta Zippo 1941 Replica Black Ice Bricheta Zippo Multi Color (Spectrum)

Bricheta Zippo Red Matte Bricheta Zippo Brushed Brass

Bricheta Zippo Vintage Brushed Chrome Bricheta Zippo Slim Red Matte

Bricheta Zippo High Polish Blue (Sapphire) Bricheta Zippo High Polish Brass

Bricheta Zippo Slim Purple Matte Bricheta Zippo Linen Weave

Bricheta Zippo Gray Design (AKA Gray Dusk) Bricheta Zippo Royal Blue Matte

Bricheta Zippo High Polish Indigo


bricheta zippo personalizata

Pentru ca bricheta ta să arate exact așa cum ți-o imaginezi, dacă ai câteva noțiuni de bază despre editarea foto, poți descărca schița de mai jos și îți poți aplica modelul tău de personalizat – imaginea și/sau textul, cu fonturile, mărimea și poziționarea pe care le dorești, după care să ne-o trimiți prin e-mail sau Whatsapp (detalii pe pagina de Contact).

schita zippo
Costuri și alte detalii, la concret

Ca să îți faci o idee completă despre ce presupune gravarea unei brichete Zippo, trebuie să mai ştii costurile implicate. Acestea sunt: (1) preţul brichetei Zippo, (2) între 10-30 lei taxă prelucrare per imagine, pentru a fi „citită” de aparatura de gravat – dacă e cazul, (3) 25 lei costuri gravare efectivă per faţetă, (4) taxe de transport, conform detaliilor de pe pagina de Contact. Adică, dacă gravăm un text pe o faţetă (indiferent că este vorba despre câteva iniţiale că gravăm “Luceafărul”, cu fonturi de 0,000078), vei plăti preţul brichetei + 25 lei + transport. Dacă gravăm text pe 2 faţete, vei plăti preţul brichetei + 50 lei + transport. Hai că e simplu. La gravura de imagine, pe lângă aceste costuri se mai adaugă cei 10-30 lei, despre care îți spuneam adineauri. Ca să îţi putem spune exact cât, trebuie să vedem imaginea. Costul efectiv depinde de complexitatea imaginii, gradul de detaliere, gradul de umplere ş.a. Putem grava 5 din cele 6 faţete ale unei brichete Zippo. Adică toate în afară de partea de jos (denumită, atât de inestetic şi de grobian „fundul brichetei”). Încă ceva: în cazul gravurii de text, indică-ne și fonturile tale preferate. Putem grava cu aproximativ orice font, atât timp cât poate fi downloadat fără costuri. Pentru inspirație, poți intra aici, unde ai peste 1.000 de fonturi la dispoziție. Utilizează câmpul ”Your text here...” din stânga paginii, ca să vezi cum arată textul tău cu toate cele 1001 fonturi. Ca să înţelegi mai bine ce înseamnă procedura de gravare şi cum arată pe diverse brichete Zippo, intră aici și vei vedea câteva sute sau chiar mii de brichete Zippo gravate. Deci, gândește-te cum vrei să-ți personalizezi bricheta astfel încât să fie cât mai deosebită, trimite-ne toate detaliile pe mail sau pe Whatsapp (vezi unde pe pagina de Contact), iar noi îți trimitem unul sau mai multe preview-uri, până când ajungem exact la varianta perfectă pentru tine. Odată ce avem OK-ul de gravare din partea ta, îți expediem bricheta gravată în 24-48 de ore.


Nota: Dacă vrei să îți gravăm bricheta pe verso, vom fi nevoiți să înlăturăm sigiliul portocaliu. Acest lucru nu afectează în niciun fel garanția pe viată pe care o are orice Zippo.