Yahoo Suport Smokers Login                          
smokers acasa smokers club smokers produse smokers personalizare smokers parteneriat smokers zippo smokers contact

SET CADOU BRICHETA ZIPPO PERSONALIZATA, PIETRE SI BENZINA


Etichete:
set zippo original valentine dragobete personalizat bricheta gravura


Set cadou bricheta Zippo personalizata, pietre si benzina Click pe imagine pentru varianta marita
231,00  lei cu TVA

Disponibilitate: in stoc
Garantie: pe viata;
Bricheta-Zippo-Dracon-dacic-auriu Bricheta-Zippo-Black-Skull-

Stim cât de greu e sa gasesti acel „ceva”, atunci când vine vorba de marcarea unui moment special din viata ta sau a unui apropiat! Tocmai de asta, vrem sa îti venim în ajutor. Ofera o amintire de neuitat, care sa dureze o viata! Adica atât cât are garantie bricheta Zippo inclusa în set. Nu punem la bataie o simpla bricheta Zippo, ci una personalizata cu orice alegi tu! O fotografie, un text, un logo, absolut orice! Setul cadou mai include si un flacon de benzina Zippo si un set de 6 pietre de rezerva Zippo – adica tot ceea ce e nevoie! – dispuse împreuna într-un kit unic, astfel încât cadoul sa fie complet. Nu doar complet, ci si per-fect!

Setul contine o bricheta Zippo High Polish Chrome. Avem nevoie de 24-48 de ore pentru gravura, deci asigura-te ca dai comanda din timp! Dupa completarea formularului, te vom contacta pentru a stabili restul detaliilor, cum ar fi transmiterea elementelor de gravat si gasirea celei mai bune variante de pozitionare pe bricheta, pentru ca rezultatul sa fie impecabil!

Te asteptam cu drag!


Nota: Toate brichetele de pe aceasta pagina sunt NOI, SIGILATE, NEINCARCATE, se livreaza in cutia originala, impreuna cu documentul care certifica autenticitatea si care serveste drept dovada pentru garantie.

Brichetele beneficiaza de GARANTIE PE VIATA, indiferent de starea de uzura sau numarul de proprietari anteriori. Singurul lucru care NU se supune garantiei este finisajul exterior (ex. zgarieturi, deformari etc.).

Toate produsele de pe aceasta pagina sunt fabricate de Zippo Manufacturing Company, Bradford, P.A. Zippo™ este marca inregistrata a Zippo Manufacturing Company.Tudor, Pitești rating
O idee excelenta de cadou!
--------------------------------------------
Filip, Bucuresti rating
Un cadou pe cinste! Sper să vada consoarta mea ;)
--------------------------------------------


Adauga opinia ta:
Nume:


Email:


Localitate:


Continut:


Rating:
1    2    3    4    5   


Introduceti textul din imagine in campul de mai jos: